Despre Noi

Istoric

Ne-am inceput activitatea in anul 2000.

De-a lungul timpului tehnologia s-a schimbat intr-un mod radical, iar noi am fost obligati sa tinem pasul cu ea. Am trecut atat prin perioade usoare, cat si mai grele ale economiei romanesti si astazi ne bucuram ca suntem inca activi. Am ramas foarte putini din cei care au inceput atunci cursa. Noi ne-am format si am invatat sa ne adaptam!

Lucram cu furnizori si cu clienti vechi de multi ani, adaugand business-ului distant o nota prieteneasca, ceea ce il face mai frumos. Locatia noua, care este a noastra, a fost un lucru pe care l-am asteptat cu nerabdare. In aceasta etapa pe care am inceput-o, ne dorim sa aducem un plus si in viata oamenilor pe care ii intalnim zilnic. .

Despre Noi

Suntem determinati si seriosi sa ne indeplinim fiecare responsabilitatea profesionala.

Avem specializari, certificari si experiente in majoritatea domeniilor IT. Am avut si inca avem curajul sa abordam orice provocari aparute in fata de-a lungul timpului.

Viziune afirmei a fost si ramane cresterea constanta, in toate domeniile. In relatia cu clientii am investit mai mult decat doar profesional si astfel i-am tinut mereu aproape de noi.