WRITE MY Paper NOW
March 30, 2017
The Optimum Dissertation Writing Support Online
April 5, 2017

De ce REFURBISHED?

Nu puţini sunt cei care, atunci când au auzit termenul de refurbished, l-au asociat cu un produs second hand – folosit, uzat, nu îşi merită banii.

Ne-am propus să îţi prezentăm cele mai bune motive pentru care PC-urile/ laptopurile Refurbished nu sunt o categorie de echipamente de care ar trebui să fugi, ci din contră, ai putea lua în considerare avantajele acestora la următoarea ta achiziţie.

Ce înseamnă refurbished?

Termenul de refurbished înseamnă “recondiţionat” şi se referă în general la calculatoare, accesorii şi periferice care au fost utilizate în companii cu mulţi angajaţi, în urma unui contract de leasing şi care au fost înapoiate la încheierea acelui contract.

Diferenţa dintre un produs “second hand” şi un produs “refurbished/recondiţionat”  este că un produs “second hand” este un produs folosit, cu o garanţie de maxim 1 an  şi care nu a trecut prin nicio procedură de recondiţionare, iar un produs refurbished este într-o stare de funcţionare perfectă, cu garanţie de până la 5 ani.

Cui se adresează?

Firmele şi instituţiile sunt tot mai nevoite să ţină pasul cu evoluţia accelerată a IT-ului, iar costurile pe care acestea le au nu sunt tocmai mici. Calculatoarele şi laptopurile refurbished sunt astfel o alternativă bună pentru firmele care vor să îşi reducă costurile şi preferă să investească banii într-un sistem brand de 2-3 ani vechime, un produs de top la vremea lui, lucru ce îi permite să ruleze majoritatea aplicaţiilor noi.

Avantaje

Principale avantajele ale produselor refurbished sunt:

  • reducerea costurilor de achiziţie
  • calitatea superioară faţă de produsele folosite (second hand)
  • starea tehnică excelentă, produsele fiind funcţionale 100%
  • garanţie mai lungă (care poate merge şi până la 5 ani de zile, în unele cazuri)

Te-am convins? Contactează-ne şi putem alege împreună varianta cea mai potrivită pentru tine.
Solicită ofertă