Skylake si laptopurile subtiri cât o tableta

Curatenia de toamna: 3 modalitati pentru a creste performanta computerului tau
September 16, 2015
Tips Within Writing articles An excellent The university Confession Essay Help that has Composition Writing
October 7, 2015

Skylake si laptopurile subtiri cât o tableta

Intel – principalul producător de chip-uri, ce “însufleţesc” majoritatea PC-urilor şi Serverele din întreaga lume, a introdus oficial chipul pentru generaţia a şasea a procesoarelor Core, sub numele de cod Skylake. Procesoarele se prezintă ca un creier al dispozitivului, de aceea cei de la Intel s-au axat pe reducerea consumului de energie şi creşterea performanţelor.

Intel şi Microsoft au speranţa că Windows 10 şi noul Skylake ne vor tenta pe noi, utilizatorii, să combinăm cele două variante, în PC-urile din casele noastre. O caracteristică, pe care combinaţia de mai sus o face posibilă, este “instant go”– permite pornirea desktop-urilor în mai puţin de jumătate de secundă. Statisticile cu privire la vechimea computerelor care sunt încă aflate în folosinţă, reprezintă un bun motiv pentru ca Intel şi Microsoft să lege un strâns parteneriat, spre avantajul clienţilor desigur!

Datorită caracteristicilor pe care Skylake le are, companiile producătoare de laptopuri vor putea lansa modele cu dimensiuni reduse în ce priveşte grosimea şi greutatea, chiar la jumătate faţă de cele de acum 5 ani. Legat de performanţă lor, aceasta se va dublă şi durabilitatea bateriilor se va tripla. Tot datorită noului procesor, reîncărcarea wireless nu va mai fi doar un vis!

“Acesta este cel mai bun microprocesor Intel creat vreodată”- Kirk Skaugen, vicepreşedintele şi managerul general Intel, la IFA electronics show, Berlin 2015.